PERVANE ŞAFTLARI

Motordan gelen gücü tekerleklere aktarmak için kullanılan pervane şaftları otobüs, kamyon, motosiklet ya da binek araç fark etmeksizin tekerlek tertibatını ileri ve geri iter.

Firmamız bünyesinde ,

Mercedes Travego Dingilli- Travego Dingilsiz- Tourismo- Temsa Safir Plus Euro 6- Safir Euro 5-ve Maraton modelleri olmak üzere 6 çeşit pervane şaftı mevcuttur.

KARSAN ATAK DİFERANSİYEL TAKOZU

8 metre sınıfını yaratarak herkese öncü olan Atak; tecrübesi, sağlamlığı ve tasarrufunun yanında yeni görünümüyle hayranlık uyandırıyor.

Bir araçta 3 tane kullanılan diferansiyel takozu stoklarımızda 3010102AA-3010105AA-3010103AA ürün koduyla açılı tahrik süspansiyon bağlantısı olarak stoklarımızda mevcuttur.

SÜSPANSİYONLAR VE TAKOZLARI

Amortisör aracın süspansiyon parçalarından birisidir.  Amortisörlerin asıl görevi yayların salınımını azaltmak ve çukura düşüldüğünde ve bir tümsekten geçildiğinde defalarca yaylanarak lastiklerin yol tutuşunun azalması ve hakimiyetin kaybolmasını engellemektir. Ürünlerimiz içinde binek araçlar için körük ve amortisör takozları mevcuttur.

MERCEDES YEDEK PARÇA

Otobüs denilince ilk akla gelen marka Mercedes’in Travego modeli. Firmamızda Travego için özel üretilmiş onlarca ürün bulunmakta. Üstelik yeni çıkan Euro-6 motoru ile daha da güçlenen Mercedes Travego için yağ çubuğu ve ventil çubuğu firmamiz da yerine aldı.

tr_TRTurkish